View Britta Mahnecke's LinkedIn profile
om billede 1

Praksis

Jeg arbejder med tegning og grafik og bruger fotografiet som en del af min arbejdsproces. Fotografierne bruger jeg som inspiration, grundlag for en videre bearbejdelse eller som en del af skitseringsprocessen.

Min motivverden tager udgangspunkt i industrielle og tekniske objekter. Jeg undersøger objekternes form gemmen søgeren på mit kamera eller min mobiltelefon. Jeg zoomer ind og ud. Nogle gange er det mødet mellem flere objekter der får mig til at trykke på knappen og andre gange er det objektets egen form eller dele af objektet, der fanger min interesse.

Jeg kigger efter kontraster, geometriske former, møder og sammenstød, der må gerne være noget der irriterer mig, noget der ikke umiddelbart er harmonisk, men som alligevel ender med at have sin egen skønhed og bliver ved med at være interessant. Nogle af mine værker fremstår mere abstrakte end andre, men de har alle det tilfælles, at man kan fornemme en funktionel oprindelse i formen.

© copyright Britta Mahnecke       I       Britta Mahnecke       I       Billedkunstner       I       Tretommervej 25       I       DK-8240 Risskov       I       e-mail britta_m@live.dk       I       mobil 51 54 89 40